tag:blogger.com,1999:blog-1644817778932645586.post4887616563943759022..comments2022-03-27T03:26:23.334-07:00Comments on OBS! BLOGGEN HAR BYTT ADRESS!: Recept på örtsaltKrinolinahttp://www.blogger.com/profile/16391347050174174717noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1644817778932645586.post-12579337454779795712011-04-18T09:27:15.996-07:002011-04-18T09:27:15.996-07:00Tack för tipset! KTack för tipset! KKrinolinahttps://www.blogger.com/profile/16391347050174174717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1644817778932645586.post-24977006030932293362010-04-17T00:36:34.226-07:002010-04-17T00:36:34.226-07:00Jag använder en betydligt större andel växtmateria...Jag använder en betydligt större andel växtmaterial i mitt salt (samma vikt som saltet ungefär) och det blir väldigt fuktigt. Om man lägger det på en plåt i ugnen på 50 grader och rör om då och då blir det snart torrt. Kan också rekommendera att ersätta en del av saltet med seltin.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1644817778932645586.post-52811012522986775582009-03-24T05:33:00.000-07:002009-03-24T05:33:00.000-07:00Det skall vara så där fuktigt, det är ett tecken p...Det skall vara så där fuktigt, det är ett tecken på att saltet har dragit ut smaken och oljorna ur bladen. Det brukar torka upp efter hand. Det har ingen betydelse för matlagningen att saltet är fuktigt, jag tycker nästan att det är godare. Gillar man det inte kan man ta litet mer salt och röra i.Hälsn KKrinolinahttps://www.blogger.com/profile/16391347050174174717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1644817778932645586.post-61566879061187495062009-03-24T02:43:00.000-07:002009-03-24T02:43:00.000-07:00igár gjorde jag en örtsalt efter din recept för fö...igár gjorde jag en örtsalt efter din recept för första gángen, med de örterna jag hittade. ska saltet med örterna vara sá fuktig som det blev för mig eller ska man torka det ett tag? lukta gott gör det i alla fall...fröken lilahttps://www.blogger.com/profile/11446263858027877821noreply@blogger.com