Vänligen observera!

Hej! P.g.a. lite tekniskt trassel har min blogg bytt adress till krinolinaskok.blogspot.com - alltså precis som bloggen heter! Vänligen uppdatera ditt bokmärke och följ mig gärna på den nya adressen där jag bloggar vidare! Kram, Kattis

lördag 10 oktober 2009

Byte av spännande hemgjorda matvaror

Vi har inlett ett matutbyte med min kompis Ulli och hennes kille Johan. Om man har rört ihop någon ny spännande grej därhemma, så skickar man iväg ett smakprov till det andra lägret. Det var deras idé. En idé fin som snus. Vi provar ju nya grejer hela tiden, så då är det ju inget extra besvär med att ge bort en burk sylt eller örtsalt eller så. Den första sändningen har anlänt. Den kom litet på omvägar, men nådde mig till slut. Det var ett jättegott hembakat hårt och tunt bröd, med sesamfrön på. Det var ett lyckat intro till matbytet. Litet spännande så där, som en liten liten glimt av julafton.
Nu har vi vår första grej klar att skeppa över. Leveransen kommer att ske nästa vecka om allt går väl. Det skall bli en överraskning, så jag skriver inte här vad det är, men jag kan åtminstone berätta att det börjar på bokstaven f. Fortsättning följer.

3 kommentarer:

 1. Javisst, en mycket bra idé!
  Nu blev jag mycket nyfiken! Väntar!

  SvaraRadera
 2. Jaaa, men han glömde ju att ta med burken hem till dig i går. Vi får föra över den någon annan dag. Kan du hämta på Fogden eller blir det för besvärligt?

  SvaraRadera
 3. Är ledig den här kommande veckan, så jag kanske kan köra förbi vid Fogden och hämta upp... burken... som börjar på f... Hm? Fänkålsmarmelad?

  SvaraRadera