Vänligen observera!

Hej! P.g.a. lite tekniskt trassel har min blogg bytt adress till krinolinaskok.blogspot.com - alltså precis som bloggen heter! Vänligen uppdatera ditt bokmärke och följ mig gärna på den nya adressen där jag bloggar vidare! Kram, Kattis

söndag 28 februari 2010

Rörigt!


Jag har en hylla under kokböckerna där jag slänger in recept som jag hittar i tidningar, eller hela tidningarna, plus en massa andra papper om mat som jag får från olika håll. Nu börjar det bli rörigt. När skall jag komma till skott och städa den där förbaskade hyllan? Det finns för många skrymslen i det här huset, och alla samlar damm!

3 kommentarer:

  1. men nu kan jag inte hålla mig längre? Vad är det där som ser så otroligt jävla gott ut på din översta bild? Bröd? bakverk (som i sötebröd)? Vad vad vad? och finns det recept? Hälsar Terés (som har träffat dig hos Ulrika en gång på hennes julmarknad)

    SvaraRadera
  2. Tycker du att det ser gott ut? Vad kul! Det var några bröd som jag hittade på en dag och klämde i valnötter i. Undrar om jag inte har lagt in receptet nånstans under januari eller februari. Kolla efter samma bild bland inläggen. Annars kan jag lägga ut det. Vad jag inte talade om då var att det jäste dåligt för jag hade för varmt vatten, så de blev platta och hårda. Men de ser bra ut på bilden. Som jag minns det så är det vetemjöl, linfrö och en del annat. Hälsn K (jag tror jag minns dig från julmarknaden)

    SvaraRadera
  3. Tackar! Hittade inlägget, ska testa receptet någon dag framöver. Inser att identifikationen inte är den skarpaste, men vi var där samtidigt och det var inte så många andra där. Nå, vi ses säkert igen en annan gång. /Terés

    SvaraRadera