Vänligen observera!

Hej! P.g.a. lite tekniskt trassel har min blogg bytt adress till krinolinaskok.blogspot.com - alltså precis som bloggen heter! Vänligen uppdatera ditt bokmärke och följ mig gärna på den nya adressen där jag bloggar vidare! Kram, Kattis

tisdag 1 mars 2011

Favoritfrukost just nu

En djup tallrik med en stor klick med tjock naturell yoghurt. Ett par rejäla deciliter frysta hallon. Ett par tre matskedar krossat linfrö. Kanske några valnötskärnor. Samt en grov rostad macka med mosad mogen avokado och en anings anings havssalt.Och först en stor kopp svart te med mjölk. Därefter starkt kaffe.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag, min man och våra barn (tvillingar på fyra år och en som är åtta år) har tänkt åka norrut (från Österlen, där vi bor) på semestern i sommar. Nu tänkte jag att du kanske har tips på ställen värda att besöka i dina trakter när vi kör förbi där - har du lust att dela med dig av några så vore det jättetrevligt! Jag skickar samma förfrågan till Ulrika (http://ulrikaolsson.blogspot.com/), vars förtjänst det förresten är att jag hittat din blogg!
  Och du, det låter som en mycket god och fräsch frukost! Fast jag hade ringlat på lite krämig balsamvinäger på avokadon också - gott!

  SvaraRadera
 2. Hejsan Iris, kul att du hörde av dig. Sitter på jobbet nu med en massa möten, men jag skall svara dig mer utförligt så snart jag hinner. Ulli och jag kan hjälpas åt att ge tips när det gäller Gästrikland (och Hälsingland). Det blir kul! Jag återkommer! MVH/Krinolina

  SvaraRadera
 3. Åh, vad trevligt! Det ser jag fram emot!

  SvaraRadera
 4. Det är nog lättare att maila om det här. Det kan vara mycket jag vill skriva, det känner jag på mig. Maila mig på krikelina@live.se, så skall jag svara dig. Kram/K.

  SvaraRadera