Vänligen observera!

Hej! P.g.a. lite tekniskt trassel har min blogg bytt adress till krinolinaskok.blogspot.com - alltså precis som bloggen heter! Vänligen uppdatera ditt bokmärke och följ mig gärna på den nya adressen där jag bloggar vidare! Kram, Kattis

söndag 6 juni 2010

Kalaspynt
Det roligaste är ju nästan att ställa fram allting, att få plocka fram de där grejerna som inte kommer fram till vardags. Gräddsnäcka och sockerskål i nysilver, kaktång och hela faderullan. Grön Anna-kopparna som jag fick när jag fyllde tjugo. Trava kakor, skorpor och rulltårta på kakfatet från Krasilnikov. Och när det kommer gäster som inte blir nervösa och får prestationsångest av att man pyntat och bullat upp, utan tycker det är kul med något extra och att man åbäkat sig litet för deras skull, då är det kul.

3 kommentarer:

 1. Ja, det ser onekligen trevligt ut! Jag ska ha kaffekalas mm nästa helg, ett gäng från jobbet kommer efter en konstrunda i Dalarna! Då får man ta fram sina "premiumkoppar" och de fina pressglasfaten mm. Kaffe serveras ur porslinskanna givetvis, med matchande socker- och grädde- :-)

  SvaraRadera
 2. Ja, det kan jag tänka mig att det är kul att duka hemma hos dig...mycket att välja på, eller hur? Är sugen på att komma hem till dig och titta på härligheten.

  SvaraRadera
 3. Jag lovar att det är kul :-) Skulle kunna ha ett oändligt antal kaffekalas utan att använda samma grejer mer än nån enstaka gång...hehehe...men jag måste säga att jag gillade det där härliga kakfatet i flera våningar på bilderna!

  Ni är välkomna när som helst bara kolla att vi är hemma! Vi har sällan några stora planer på helgerna, nu på lördag får vi besök, men annars är det blankt i kalendern framöver!

  SvaraRadera