Vänligen observera!

Hej! P.g.a. lite tekniskt trassel har min blogg bytt adress till krinolinaskok.blogspot.com - alltså precis som bloggen heter! Vänligen uppdatera ditt bokmärke och följ mig gärna på den nya adressen där jag bloggar vidare! Kram, Kattis

lördag 12 juni 2010

Myntasås till sparris

Nu är sparrisen på topp. Och myntan frodas ute i landet. Och i affären. Är affären välsorterad finns där troligen också vattenkrasse. Här är en sås till inbakad sparris. Lägg in den i knyten av smördeg och sätt i 200 grader i ungefär en kvart (man får kolla). Bra smårätt eller förrätt.

1/2 dl färska myntablad
1/2 dl färska små blad av vattenkrasse
1/2 msk pressad lime
rivet skal av samma lime
2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk ljus senap
1 ägg
2 msk olivolja
1 1/2 dl vispgrädde

Finfördela bladen. Vispa ihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar